Ce este găzduirea de tip reseller

Ce este găzduirea de tip reseller?

Hostingul de tip reseller e o soluție de gazduire web care permite întreprinderilor să țină online site-urile clienților. Pentru a deveni un reseller, este suficient să cumperi un pachet de acest gen de la un vânzător, iar asta îți va oferi suficiente resurse de stocare și calcul pentru a-ți stabili propria companie de web hosting la scară mică.

De ce ar trebui să iei în considerare acest tip de hosting?

Pentru companiile care au grijă de interesele online ale clienților într-o formă sau alta, găzduirea reseller îți oferă o gamă mai largă și mai cuprinzătoare de funcții. Acest lucru poate fi mult mai atractiv pentru clienții care ar prefera să beneficieze de mai multe servicii de la un singur furnizor.

Deoarece reselling-ul este o tehnică des folosită, clienții nu știu care este defapt toată tehnologia ce se află în spate. Ce-i drept și avantajos pentru tine, e posibilitatea prin care poți să-ți creezi propria marcă și să stabilești anumite planuri de găzduire care să fie potrivite cu nevoile clientului tău, față de pachetele deja existente ale concurenților.

Cum poți face față problemelor tehnice ale clienților?

Dacă ești un dezvoltator web sau designer, e posibil să ai deja experiență în configurarea și administrarea site-urilor pe servere de hosting. Cu toate acestea, dacă apar probleme tehnice de care nu ești sigur cum să le rezolvi, marele avantaj al găzduirii reseller e faptul că furnizorul cu care ai încheiat parteneriatul îți va oferi tot sprijinul de care ai nevoie – asta incluzând asistență tehnică 24/7.

Firmele care oferă opțiunea de reselling sunt conștiente de importanța pe care o au pachetele oferite și faptul că trebuie să furnizeze absolut tot ce este nevoie. Asta include managementul în partea de backend, mentenanță software, hardware sau a conexiunii de internet. În plus, acestea monitorizează minuțios și oferă securitate suficient de bună pentru a nu întâmpina probleme banale ce ți-ar putea strica afacerea.

Care sunt caracteristicile unui pachet de găzduire reseller?

Ceea ce este inclus într-un pachet de găzduire reseller ține de furnizor.

Principalele caracteristici ale unui astfel de hosting includ spațiu de stocare, lățime de bandă foarte bună, găzduire pentru e-mail și o serie de instrumente de securitate. De asemenea, ar fi perfect să te orientezi după un plan care oferă și conturi de e-mail și baze de date nelimitate. Multe pachete vin gata preinstalate cu cPanel, suficient pentru a personaliza planurile și conturile clienților care-și vor gestiona site-urile web.

Suportul tehnic, care trebuie să fie disponibil 24/7, este inclus în mod normal în pachet. Backup-urile zilnice sunt esențiale pentru a restabili starea inițială a unui site în cazul în care acesta este atacat sau dacă are loc o eroare ireversibilă.

În cele din urmă, verifică reputația vânzătorului consultând recenziile clienților. Dacă dorești să înființezi o afacere de hosting care depinde de o un alt furnizor de gazduire web, trebuie să te asiguri că utilizatorii săi existenți sunt satisfăcuți de calitatea serviciilor pe care le oferă.

Concluzie

Aceasta e soluția perfectă pentru dezvoltatorii web, designerii și alte companii care doresc să-și extindă gama de servicii. Pachetele de găzduirea tip reseller îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a găzdui site-urile clienților tăi fără a fi nevoie să configurezi totul de unul singur. De altfel, nu uita că este primordial să-ți faci site-ul ușor de folosit, astfel încât, toate serviciile și produsele pe care le oferi să fie găsite eficient, ca prin urmare, utilizatorii să facă alegerea potrivită.

Așteptăm sugestii și păreri din partea dvs.

      Lasă un comentariu

      TopGazduire
      Login/Register access is temporary disabled