Cum alegi o firmă de Găzduire Web

Atunci când alegi o firmă de găzduire web trebuie să iei în calcul toți factori importanți pentru a fi cea mai bună soluție. Din momentul în care alegi o firmă de găzduire trebuie să știi exact ce servicii îți furnizează și dacă se ridică la așteptările tale. Nu trebuie să știi tot timpul date tehnice atunci când alegi o firmă de găzduire ci doar să ai niște cunoștințe minime eventual să te documentezi pe internet.

O firmă bună de găzduire web care oferă servicii de calitate va face tot posibilul ca site-ul tău să funcționeze așa cum trebuie și să fie online tot timpul. Atunci când o firmă are un uptime mai mic de 99% trebuie evitată direct, pentru că este important ca site-ul tău să fie online tot timpul pentru rezultate cât mai bune. Unul dintre cei mai importanți factori este suportul pentru că oricând pot apărea dificultăți indiferent de natura lor fie că sunt probleme tehnice sau comerciale. Infrastructura trebuie luată în considerare pentru că asta oferă o performanță ridicată.

Pentru cele mai bune rezultate nu trebuie neapărat să folosiți cele mai mari companii sau firme pentru că poți fi foarte ușor dezamagit după ce începi să le folosești serviciile, în general cam toate firmele mari caută să facă profit cât mai mare și limitează din ce în ce mai mult resursele pe serverele shared.

Dacă cauți o soluție optimă trebuie să cauți firme de hosting care oferă clienților backup frecvent pentru că nu-ți dorești ca accidental să-ți pierzi datele sau conținutul la care poate ai lucrat luni sau săptămâni.

Află mai multe detalii despre fiecare pachet și firmă în parte înainte de a lua decizia de a alege firma si verifică următoarele elemente importante:

-Traficul sau lățimea de bandă *este cât mai bine ca ea să fie nelimitată sau necontorizată

-Spațiul de stocare pe server

-Suportul oferit și cât de rapidă este asistența atunci când deschizi un tichet de suport

-Backup-ul să fie cât mai frecvent

-Uptime de 99.9%

Dacă îndeplinesc toate condițiile de mai sus nu ai decât să faci o alegere și să vezi cât de calitative sunt serviciile oferite de ei.

 

Așteptăm sugestii și păreri din partea dvs.

      Lasă un comentariu

      TopGazduire
      Login/Register access is temporary disabled