Ce caracteristici trebuie să aibă o găzduire pentru un business online

Dacă deții o afacere online, trebuie să știi că alegerea unui hosting potrivit este una dintre cele mai cruciale decizii pe care va trebui să le iei. Performanța, fiabilitatea, securitatea și multe dintre funcțiile unui website sunt controlate de către furnizorul găzduirii tale, astfel încât alegerea greșită ar putea avea consecințe dezastruoase. Așadar, pentru a te asigura că faci totul cum trebuie, am creat o listă ce conține câteva lucruri esențiale pe care va trebui să le iei în considerare pentru o găzduire premium.

1. Asistența tehnică

Întotdeauna vor exista momente în care vei întâmpina probleme pe care nu le poți rezolva de unul singur. Când se întâmplă acest lucru, ai nevoie de o expertiză, fie de ajutorul unui personal calificat în acest domeniu, care, de cele mai multe ori, este disponibil doar dacă ai ales o găzduire ce oferă acest serviciu.

E un lucru important, mai ales că întreprinderile încep să-și mute întreaga infrastructură IT în cloud. Dacă utilizezi sisteme complexe și software-uri extrem de sofisticate, ar trebui să ai pe cineva aproape atunci când are loc o eroare, pentru a fi corectată cât mai rapid cu putință.

2. Backup

Copiile de rezervă sunt o parte esențială a oricărei afaceri și e obligatoriu ca o găzduire să-ți ofere facilitatea de a programa efectuarea automată a backup-urilor în privința tuturor datelor tale. Asta include și stocarea la distanță, pe diferite servere.

Nerespectarea acestui lucru poate avea consecințe grave, precum pierderea tuturor informațiilor despre clienți, a întregului conținut al site-ului și la pierderea efectivă a veniturilor. Dacă un furnizor de servicii web nu oferă o funcție de acest gen, atunci este prea riscant să îl iei în considerare ca o potențială variantă.

3. Uptime garantat

Trecerea la tehnologia cloud face ca probabilitatea site-urilor de a fi deconectate din cauza unor probleme hardware să fie mult mai mică. Cu toate acestea, pentru cei care nu au ales cloud hosting-ul, e bine de știut că pot avea parte de o dificultate. Pentru a te asigura un timp că totul funcționează garantat, ar trebui să te orientezi după o găzduire cu servere clonă aflate în locații diferite, astfel încât, dacă ceva merge rău, celelalte să continuie menținerea online a site-ului.

De altfel, înainte de asta, ar trebui să verifici și ce spun clienții despre experiențele pe care le-au avut.

4. Securitate

Hackingul are loc în mod constant, iar numărul de atacuri asupra afacerilor online continuă să crească. În acest mediu, este fundamental să alegi un hosting care poate oferi o serie funcții ce te ajută în securizarea cât mai pertinentă a site-ului.

5. Compatibilitate

Dacă te muți la un alt furnizor, e obligatoriu să te asiguri că totul este compatibil cu hardware-ul și software-ul folosit de noua gazdă.

În acest punct, totul ține de comunicarea pe care o desfășori înainte de a încheia un contract. Chiar dacă unele lucruri nu sunt compatibile, pot exista soluții alternative pe care firma le poate pune în aplicare pentru a te ajuta.

Concluzie

Sperăm că după citirea acestui articol, ai înțeles criteriile după care să te orientezi pentru a face alegerea potrivită.

Așteptăm sugestii și păreri din partea dvs.

      Lasă un comentariu

      TopGazduire
      Login/Register access is temporary disabled