Optimizare SEO pentru dispozitive mobile

Dispozitive mobile

Sunt dispozitive concepute pentru portabilitate fiind atât compacte cât și ușor de transportat atunci când trebuie să pleci undeva. Dispozitivele mobile sunt de asemenea cunoscute sub numele de computere portabile. Laptopurile nu prea sunt considerate a fi dispozitive mobile pentru că sunt de dimensiuni mai mari și nu sunt suficient de mici pentru a fi ținute într-o mână.
În ultimii ani, dispozitivele mobile au devenit din ce în ce mai răspândite și folosite în viața de zi cu zi pentru că sunt capabile să ofere utilizatorului o gamă largă și complexă de funcționalități.

Optimizare SEO

Pentru că utilizăm tot mai mult dispozitivele mobile, în special telefoanele ne dorim să ni se furnizeze informațiile și conținutul corespunzător pentru orice dispozitiv și rezoluție de asta este important ca un site să fie bine optimizat pentru dispozitivele mobile. Google se axează foarte mult pe cerința oamenilor și pentru că se folosesc foarte mult smartphone-urile este important ca un site să fie optimizat pe un telefon mobil dacă dorim ca site-ul nostru să fie poziționat bine în Google. Un site optimizat trebuie să afișeze conținutul clar și corect pentru orice dispozitiv și pentru orice rezoluție.

Unelte SEO

Google ne oferă diverse unelte seo pentru a verifica compatibilitatea site-ului tău pentru un dispozitiv mobil cum ar fi Google Speed Insights, îți evaluează site-ul pentru versiunea de mobil și de desktop și detectează cele mai importante elemente de conținut, de asemenea oferă sfaturi pentru rezolvarea problemelor existente legate de structura site-ului tău precum și sugestii în privința optimizării pentru imagini javascript sitemap sau html. Webmastertools este un site care face analiza seo a site-ului tău și identifică elementele cele mai importante și îți oferă sugestii pentru optimizare și rezolvarea problemelor.

Evaluare site SEO

Evaluarea se face în funcție de criteriile pe care le respectă conținutul site-ului începând de la titlu, descrieri imagini și până la comprimarea sursei html/javascript/css. Dacă site-ul respectă parametrii și are o dimensiune optimă și conține toate meta tag-urile necesare și are o încărcare rapidă va primii o notă bună, automat va fi mai ușor de poziționat in primele pagini pe Google.

Așteptăm sugestii și păreri din partea dvs.

      Lasă un comentariu

      TopGazduire
      Login/Register access is temporary disabled