WordPress SEO – 15 tips-uri pentru a crește traficul organic cu mai mult de 78% în 12 luni

Doar pentru că optimizarea motoarelor de căutare (SEO) s-a schimbat drastic în ultimul deceniu nu înseamnă că este moartă. De fapt, cu cât WordPress își crește cota de piață, cu atât mai mulți oameni caută modalități de a-și îmbunătăți SEO-ul WordPress.

Afacerile sunt nevoite acum să adopte abordări noi și unice pentru a câștiga cursa fără încetare pentru pozițiile din topul paginilor cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP). Multe companii și bloguri care folosesc bootstrap își construiesc întreaga lor marcă în afara căutării organice și a WordPress SEO. Deși acest lucru poate fi riscant, este încă un semn că SEO este viu.

În acest articol aprofundat, vă vom împărtăși 15 sfaturi SEO care ajută la creșterea traficul organic. Sunt sigur că aceste sfaturi vă vor ajuta să vă ridicați destul de mult traficul și să vă dominați concurența.

Sunt multe aspecte care trebuiesc acoperite, așa că haideți să începem!

Sfaturile WordPress SEO pentru 2020 – rezultatele noastre

SEO include metodele și / sau strategiile utilizate pentru a ajuta site-ul web să se ridice pe un loc cât mai bun în motoarele de căutare precum Google, Bing și Yahoo. Pozițiile mai bune pe SERPs duc la un trafic organic mai mare.

Există două părți ale SEO. Prima este partea tehnică, care implică jocul pe algoritmii de clasare a motoarelor de căutare. A doua parte implică mai mult o strategie naturală de branding pentru afacerile online.

Clasarea pe un loc de top prin intermediul SEO depinde de furnizarea unei experiențe de înaltă calitate a site-ului web, cu conținut nemaipomenit. Pentru companii, această câștigare vine urmând ingredientele de bază ale celor mai bune practici SEO WordPress.

1.Alegeți Între un domeniu www sau non-www

Dacă vă lansați site-ul dumneavoastră web, prima întrebare pe care o puteți avea este dacă trebuie să includeți www în domeniul dumneavoastră sau nu. Unii oameni au impresia că acest lucru va afecta SEO-ul site-ului dumneavoastră WordPress.

Simplu, nu există nici un beneficiu SEO pentru a avea www în domeniul dumneavoastră. Nu vă va influența în niciun fel clasamentul. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să alegeți întotdeauna o adresă non-www. Există câteva motive pentru care s-ar putea să vreți să îl folosiți:

  • Utilizarea www ca parte a domeniului dumneavoastră obișnuia să fie standard. Acest lucru nu mai este neapărat valabil. Multe site-uri web nu folosesc www în domeniul lor. Unul dintre motivele pentru care puteți vedea site-uri care îl încorporează este pur și simplu că schimbarea acestuia poate fi complicată și poate cauza probleme. Multe branduri mai vechi pur și simplu continuă să-l folosească.
  • Companiile mari cu mult trafic ar putea dori să folosească www datorită înregistrărilor DNS (Domain Name System). Domeniile goale (non-www) din punct de vedere tehnic nu pot avea o înregistrare CNAME folosită pentru redirecționarea traficului pentru eșecuri. Cu toate acestea, există soluții de rezolvare a acestei probleme.

Când vine vorba de acesta, folosirea unui domeniu www vs. un non-www este mai mult o problemă de preferință personală. Poate că preferați adrese URL mai scurte, caz în care puteți opta pentru un domeniu non-www.

Nu uitați, indiferent de versiunea pe care o alegeți, puteți configura redirecționări, astfel încât fiecare versiune să fie accesibilă. De exemplu, dacă accesați www.siteuldumneavoastră.com, pur și simplu vă redirecționează către siteuldumneavoastră.com.

Verifica un domeniu prin aplicatia noastra aici!

2.Instalați un plugin SEO WordPress

WordPress este destul de bun deja când vine vorba de SEO chiar și atunci când este “scos din cutie”. Cu toate acestea, recomandăm întotdeauna ca oamenii să instaleze și un plugin SEO. Acest lucru vă permite să aveți un control complet asupra optimizării a ceea ce Google vede de pe site-ul dumneavoastră web.

În ceea ce privește popularitatea, pluginul gratuit Yoast SEO este un câștigător clar. Acesta este motivul pentru care o mare parte din acest ghid SEO WordPress va include exemple folosind acest plugin.

Yoast SEO vă permite să:

  • Scrieți conținut mai bun cu analiza paginii și a cuvintelor cheie.
  • Editați meta descrierile dumneavoastră.
  • Generați automat sitemap-uri XML.
  • Activați breadcrumbs.
  • Adăugați social și markup schema.

Pasul 1: Căutați Yoast SEO

În secțiunea Plugin-uri din tabloul de bord WordPress, selectați Adaugă nou. Acolo, căutați Yoast SEO.

Veți vedea o carte cu numele pluginului pe ea, împreună cu un buton de Instalare.

Pasul 2: Instalați și activați pluginul

Faceți click pe butonul Instalare acum și acesta va fi înlocuit cu un buton albastru pe care va scrie Activare.

Această acțiune va activa funcțile Yoast pe site-ul dumneavoastră.

Pasul 3: Accesați Setările pluginului

După ce pluginul este activat, veți vedea o nouă secțiune SEO în bara laterală.

Aici puteți accesa setările Yoast pentru a vă optimiza site-ul. Ne vom referi pe larg la această zonă în alte secțiuni ale acestei postări.

3.Configurați link-urile permanente într-o manieră prietenoasă

În mod implicit, WordPress oferă crearea de link-uri permanente încurcate (structuri URL) care pur și simplu nu sunt foarte curate. În prezent, structura implicită introduce ziua și numele postării sau paginii în URL, astfel:

http://siteuldumneavoastră.com/2020/05/06/sample-post/

Google preferă adresele URL care conțin titlul și / sau cuvintele cheie ale conținutului dumneavoastră, dar în general  preferă adresele URL mai scurte. Vă recomandăm să folosiți setarea de link-uri permanente pentru nume, deoarece este curată și site-ul dumneavoastră poate beneficia în continuare de SEO:

http://siteuldumneavoastră.com/sample-post/

Metoda de adresă URL care conține titlu și / sau cuvinte cheie este folosită și de site-urile web cunoscute, cum ar fi 

https://www.thc.ro/gazduire-wordpress

Acest tip de link oferă încă de la prima vedere informații despre ceea ce conține, în cazul nostru, cei de la compania de hosting THC oferă găzduire wordpress, pentru exemplul folosit mai sus.

Cu toate acestea, este important să rețineți că schimbarea structurii dumneavoastră permalink după ce postările sunt transmise în direct, poate frâna toate linkurile anterioare. De asemenea, persoanele care trimit aceste link-uri pe rețelele sociale vor rămâne în imposibilitatea de a direcționa traficul către site-ul dumneavoastră.

În funcție de serviciul de hosting folosit, asigurați-vă că redirecționați URL-urile anterioare către noul link permanent, editând fișierul .htaccess.

4.Utilizați întotdeauna un cuvânt cheie pentru focalizare

Când vine vorba de WordPress SEO, este important să ne amintim că Google este încă un algoritm computerizat. Din acest motiv, cuvintele cheie încă mai contează în 2020.

Cu siguranță ar trebui să scrieți pentru vizitatorii și clienții dumneavoastră, dar scrieți inteligent.

Puteți scrie cu ușurință pentru publicul dumneavoastră păstrând în minte cele mai bune practici SEO. Nu uitați, motoarele de căutare alternative, cum ar fi Bing și Yahoo, se bazează uneori și mai mult pe ceea ce unii pot numi practici SEO „învechite”.

Ori de câte ori scrieți o postare pe blog sau publicați o pagină pe site-ul dumneavoastră WordPress, ar trebui să aveți întotdeauna în vedere un cuvânt cheie focus. Nu creați doar o postare de dragul de a răspândi mai mult conținut. Mai jos vom vorbi mai multe despre cercetarea cuvintelor cheie.

Folosind pluginul Yoast SEO, puteți seta cu ușurință cuvântul cheie focus despre care doriți să scrieți. De exemplu, pentru această postare, folosim cuvântul cheie focus „WordPress SEO”.

În general, o densitate de cuvinte cheie de 0,5 sau mai mare este ideală. Acest lucru înseamnă că ar trebui să ne dăm seama de o modalitate de a include cuvântul nostru cheie de câteva ori în întregul conținut, în moduri care par naturale și care au sens în context.

5.Incorporați etichete de titlu

Este important să includeți cuvântul cheie principal de focalizare în postarea de pe blog sau pe eticheta de titlu a paginii. În trecut, experții SEO au recomandat să plasați chiar și cuvântul dumneavoastră cheie la începutul titlului ori de câte ori este posibil, deoarece acest lucru ar avea mai multă greutate în motoarele de căutare.

În 2020, această abordare își pierde încet adepții și, deși greutatea unor cuvinte cheie importante în poziții timpurii, în etichetele de titlu este încă una majoră, lucrurile se îndreaptă acum către scenarii mai complexe în care ar trebui să se ia în considerare optimizarea ratei de clic (CTR), relevanța cuvintelor cheie.

Unii au raportat că au înregistrat creșteri de 20 la sută în CTR-urile lor pur și simplu făcând mici modificări în titlurile lor.

De exemplu, am plasat cuvântul nostru cheie „WordPress SEO” chiar la începutul titlului acestei postări pe blog, nu numai pentru a obține un mic impuls SEO, dar mai ales pentru a le arăta cititorilor despre ce este vorba în postarea de pe blog, prin urmare, pentru a ne îmbunătăți rata de click.

Deci, cum adăugați cuvântul dumneavoastră cheie focus la etichetele dumneavoastră de titlu?

Titlurile sunt limitate de pixeli acum, dar Yoast SEO folosește numărul de caractere, ceea ce reprezintă o aproximare apropiată.

Puteți seta manual o etichetă de titlu în pluginul SEO Yoast. Nu uitați că Google are o limită vizibilă de 65 de caractere. Dacă treceți peste ea este posibil ca căutătorii să nu vadă întregul dumneavoastră titlu pe SERP-uri.

Testarea separată a titlurilor dumneavoastră (de asemenea, uneori numită testare A / B) poate fi un alt mod eficient de a vă crește CTR-ul și de a ajuta Google să vă vadă conținutul ca fiind mai relevant.

Un alt factor de luat în considerare este dacă folosiți sau nu numele companiei dumneavoastră la sfârșitul etichetelor. Acest lucru nu vă va afecta SEO-ul, dar numele companiei dumneavoastră nu este întotdeauna cea mai bună decizie în ceea ce privește creșterea CTR sau demonstrarea relevanței conținutului dumneavoastră.

6.Scrieți meta descrieri pentru a crește rata de click

Descrierile meta nu afectează SEO-ul dumneavoastră WordPress când vine vorba de clasament. Cu toate acestea, afectează CTR-ul dumneavoastră. O descriere meta bine scrisă îi poate îndemna pe utilizatori să facă click pe postarea dumneavoastră în locul celei de mai sus sau de sub ea în SERPs.

În plus, cu cât CTR-ul dumneavoastră este mai mare, cu atât Google va considera conținutul dumneavoastră mai important, așadar poziția dumneavoastră va fi mai bună. Deci, într-un anumit sens, meta-descrierile pot afecta indirect clasamentul dumneavoastră. Puteți seta meta descrierea dumneavoastră manual în pluginul Yoast SEO făcând click pe butonul Edit Snippet de sub editor.

În trecut exista o limită de 156 de caractere pentru meta-descrieri. Google a actualizat acest lucru în decembrie 2017  și a crescut limita la 320 de caractere, dar apoi a revenit asupra modificării scăzând numărul de la 150 până la 170 de caractere. Orice altceva nu poate fi vizibil în SERP-uri.

De asemenea, este înțelept să includeți cuvântul cheie focalizat în meta description. Google va evidenția termenul de căutare în negru atunci când îl afișează în rezultatele căutării.

De exemplu, să spunem că veți căuta „motoare de căutare alternative” în Google.

Google redă acest cuvânt cheie, deoarece este relevant pentru termenul dumneavoastră de căutare. Prin includerea cuvântului cheie focus în meta descrierea dumneavoastră, le puteți evidenția un pic mai mult.

Nu uitați, totuși, că Google rescrie automat unele meta-descrieri. Ceea ce introduceți nu este neapărat ceea ce va apărea întotdeauna în SERP.

7.Nu vă faceți griji pentru meta keywords

Meta keywords reprezintă un procedeu din trecut. Pur și simplu includem acest procedeu în lista noastră pentru cei care s-ar putea întreba dacă ar trebui să îl folosească sau nu. Răspunsul simplu este că Google și Bing obișnuiau să se bazeze pe meta keywords în algoritmii de clasare, dar acum nu mai este cazul.

Se pare că Yahoo ar putea să se bazeze încă oarecum pe meta keywords, dar nu am recomanda utilizarea lor doar din acest motiv. Cu toate acestea, în funcție de locul în care se află site-ul dumneavoastră, este important să știți că motorul de căutare rusesc Yandex și motorul de căutare chinezesc Baidu folosesc în continuare meta keywords.

Conform Yandex, <meta name = „Keywords” content = „…” /> pot fi utilizate la determinarea relevanței unei pagini pentru interogările de căutare. Dacă doriți să adăugați meta-cuvinte cheie la postările și paginile site-ului dumneavoastră WordPress, puteți face acest lucru manual introducând eticheta de mai sus în antetul site-ului dumneavoastră.

8.Folosiți etichete corespunzătoare pentru antet

Crawler-ul Google (bot) verifică etichetele de antet HTML precum H1, H2, H3, etc., pentru a determina relevanța conținutului site-ului dumneavoastră. În general, cea mai bună practică este să aveți o singură etichetă H1 pe post sau pagină și apoi mai multe H2 și H3 sub aceasta.

Gândiți-vă la asta ca la o ierarhie a importanței. Eticheta H1 este antetul dumneavoastră cel mai important și ar trebui să conțină cuvântul cheie focalizat. Anteturile suplimentare ar putea include, de asemenea, cuvintele dumneavoastră cheie sau variațiile de coadă lungă ale acestuia.

Cu toate acestea, nu abuzați d anteturi. Acestea sunt folosite pentru a împărți conținutul dumneavoastră pentru a ușura citirea acestuia de către vizitatori.

Majoritatea temelor WordPress, dacă sunt codate corect, vor atribui automat titlul paginii sau postării dumneavoastră ca antet H1. Puteți apoi să atribuiți anteturi H2, H3, H4 etc. în postarea sau pagina dumneavoastră.

Puteți crea un antet în Editorul clasic folosind meniul vertical în editorul vizual.

Aceasta atribuie automat textului selectat etichetele HTML pe care Google va trebui să le citească ca fiind anteturile dumneavoastră. În editorul de blocuri, puteți utiliza blocul antet pentru a obține același efect.

9.Adăugați text Alternativ ( Alt ) la imaginile dumneavoastră

Textul ALT se referă la atributul ALT sau la textul alternativ care se aplică imaginilor de pe site-ul dumneavoastră WordPress. Etichetele ALT sunt utilizate de Google pentru a vedea cât de relevantă este imaginea dumneavoastră pentru conținutul din jurul său. De asemenea, sunt utilizate de cititorii de ecran pentru utilizatorii cu deficiențe de vedere.

De exemplu, dacă cineva folosea software-ul Dragon Naturally Speaking, textul ALT ar putea să îi ajute să navigheze mai bine pe pagină. Când vizualizați HTML-ul site-ului dumneavoastră, puteți localiza atribute alt în tag-ul <img>.

img src=”image.jpg” alt=”image description” title=”image title”/>

Ar trebui să adăugați întotdeauna text ALT la imaginile dumneavoastră. Dacă nu ați făcut-o încă, puteți să vă întoarceți și să o faceți acum. Cu WordPress, nu este necesar să știți să editați un cod pentru a adăuga text ALT. Puteți să o introduceți pur și simplu selectând o imagine în Media Library sau făcând click pe o imagine din editorul WordPress.

În editorul de blocuri, veți găsi câmpul Alt Text (text alternativ) în fila Block a barei laterale sub Setări imagine.

Pentru a adăuga text ALT în Editorul clasic, urmați pașii de mai jos.

Pasul 1: Deschideți Setări imagine

Mai întâi, deschideți-vă postarea sau pagina în Editorul clasic. Apoi, faceți click pe imaginea pentru care doriți să adăugați text ALT. Veți vedea o bară de instrumente deasupra ei.

Faceți click pe pictograma creion pentru a deschide setările imaginii.

Pasul 2: Adăugați text ALT în câmpul relevant

Dacă rulați cea mai recentă versiune de WordPress, câmpul Text alternativ ar trebui să fie primul din fereastra rezultată.

Faceți click pe butonul albastru de actualizare când ați terminat.

De obicei, este benefic să adăugați cuvântul dumneavoastră cheie focus dacă este aplicabil imaginii. Cu toate acestea, nu adăugați doar cuvântul cheie focalizat ca text ALT în toate imaginile dumneavoastră. Ca în cazul tuturor tacticilor SEO, faceți lucrurile cu moderație. Lui Google nu-i place spamul.

10.Adăugați etichete titlu imaginilor

Textul titlului imaginii nu este utilizat în scopuri SEO și nu este accesat cu crawlere de către Google sau Bing. Prin urmare, nu trebuie să o includeți pentru a obține un clasament decent pentru conținutul dumneavoastră. Puteți vedea un exemplu de atribut al titlului mai jos:

<img src=”image.jpg” alt=”image description” title=”image title”/>

Cu toate acestea, textul titlului imaginii vă permite să adăugați tooltips unei imagini. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a încorpora pur și simplu un pic de apelare la acțiune (CTA) atunci când cineva se plimbă peste imagine pe site-ul dumneavoastră. Cu toate că etichetele de titlu nu vă vor ajuta tehnic să vă poziționați mai bine, acestea vă pot ajuta să îmbunătățiți experiența utilizatorului.

La fel ca în cazul textului ALT, nu trebuie să știți să editați un cod pentru a adăuga textul de titlu. Îl puteți adăuga pur și simplu prin Media Library făcând click pe o imagine și completând câmpul Titlu.

În mod alternativ, puteți adăuga și textul titlului în Editorul clasic WordPress. Urmați pașii de mai jos pentru a face acest lucru.

Pasul 1: Deschideți Setări imagine

În Editorul clasic, faceți click pe imaginea pentru care doriți să adăugați etichete de titlu. Aceasta va deschide o mică bara de instrumente ca atare:

Faceți click pe pictograma creion pentru a deschide setările imaginii.

Pasul 2: Adăugați titlul imaginii în câmpul relevant

În fereastra rezultată, derulați în jos și deschideți meniul derulant Opțiuni avansate. Acolo, veți găsi câmpul Atribuire titlu imagine.

Faceți click pe butonul albastru de actualizare când ați terminat. Rețineți că această setare nu este disponibilă în Editorul de blocuri, așa că va trebui să adăugați titlurile de imagine în Media Library dacă aceasta este metoda dumneavoastră preferată de creare a conținutului.

11.Includeți cuvântul cheie de focalizare în primul paragraf

Primul paragraf al oricărei postări sau pagini este foarte important. Se recomandă întotdeauna adăugarea cuvântului cheie focus în deschidere, dacă este posibil. Motivul este că Google parcurge conținut de sus în jos și, dacă găsește cuvântul cheie rapid, este probabil să considere articolul dumneavoastră ca fiind mai relevant pentru subiectul respectiv.

Este, de asemenea, o chestiune ce ține de „a configura corect scena” pentru cititorii dumneavoastră încă de la început și de a îmbunătăți CTR-ul dumneavoastră pentru a le oferi ceea ce îi interesează cel mai mult.

Pluginul Yoast SEO verifică acest lucru pentru a vă asigura că respectați cele mai bune practici.

Cu toate acestea, amintiți-vă că conținutul dumneavoastră ar trebui să fie întotdeauna natural și să aibă sens. Operați-vă cuvântul cheie în mod natural în deschiderea dumneavoastră, mai degrabă decât să îl folosiți în primul paragraf pentru SEO.

12.Acordați atenție numărului de cuvinte

Vechea zicală „Conținutul este rege” este încă vie și este actuală. Google și vizitatorii adoră conținutul de înaltă calitate. De asemenea, este, în general, mult mai bine să publicați conținut de formă lungă decât să postați piese mai scurte.

Desigur, acest lucru poate varia. Dacă rulați un site de știri,în  acest caz ar cea mai bună variantă ar putea fi de fapt cea opusă , deoarece veți dori să publicați rapid conținut pentru a vă asigura că respectați evenimentele relevante.

Chiar și cu câțiva ani în urmă, existau deja semne ale importanței conținutului de formă lungă. Mai exact, CanIRank a analizat o varietate de factori care influențează SEO, cum ar fi dacă conținutul mai lung generează mai multe backlinks și ce se întâmplă cu clasamentele pentru cele de pe a treia și a patra pagină.

Pe scurt, cei de la CanIRank au descoperit că conținutul mai lung, chiar și atunci când sunt contabilizați alți factori posibili, rămâne încă mai bun.

Dacă acest lucru nu este suficient, conținutul de formă lungă vă poate ajuta din punct de vedere al SEO și pe termen mai lung. Un alt avantaj al conținutului cu forme lungi este faptul că, în timp, veți începe clasarea nu numai pentru cuvântul cheie focalizat, ci și pentru câteva variații de cuvinte cheie cu coadă lungă.

Uneori, acest lucru se extinde pentru a acoperi sute de termeni și fraze de căutare populare. Traficul din toate variațiile de coadă lungă pe care le include conținutul dumneavoastră va fi mai mult decât cel al cuvântului cheie de focalizare. Conținutul mai extins reprezintă un win-win.

13.Folosiți URL-uri scurte

Lui Google îi plac site-urile curate, organizate și structurate. Aceasta include utilizarea adreselor URL scurte. De asemenea, acestea pot ajuta la îmbunătățirea valorii CTR. MarketingSherpa a efectuat un studiu și a descoperit că directorii executivi au un risc mai mare de 250% dacă fac click pe o listă organică dacă:

  • Avea o adresă URL destul de scurtă și
  • A părut direct sub o listă cu o adresă URL lungă.

Prin urmare, păstrarea adreselor URL cât mai scurte poate fi un avantaj competitiv enorm. Singurul lucru de reținut este că WordPress creează automat o adresă URL pentru postările dumneavoastră pe baza titlurilor lor.

Exemplu de adresă URL scurtă:

https://www.thc.ro/

THC este o companie de servicii de hosting de top din România, aceștia oferă servicii de hosting, cloud vps, servere dedicate dar și multe altele. Pentru mai multe detalii vizitați-le pagina.

Urmați pașii de mai jos pentru a scurta o adresă URL pentru o postare sau o pagină WordPress.

Pasul 1: Găsiți setarea Permalink

Atât în ​​editorii clasici cât și în block, veți găsi o setare de legătură permanentă care vă permite să editați „slug-ul” postării dumneavoastră sau porțiunea URL care apare după retragerea finală (/). În editorul clasic, apare direct sub titlul postării.

Faceți click pe butonul Editare pentru a activa câmpul slug.

În editorul de blocuri, puteți găsi această opțiune în fila Document din bara laterală din dreapta, sub Legătură permanentă sau în partea de sus a blocului de antet.

Câmpul text necesar va fi deja vizibil.

Pasul 2: Modificați Slug-ul postării

În continuare, pur și simplu introduceți noul slug pentru postarea dumneavoastră. Nu uitați să separați cuvintele cu cratime. De asemenea, fiecare postare și pagină de pe site-ul dumneavoastră trebuie să aibă o adresă URL unică, astfel încât să nu puteți repeta slugs-urile pe care le-ați folosit deja.

În Editorul clasic, faceți click pe butonul OK după ce ați terminat pentru a salva noul dumneavoastră link permanent.

Editorul de blocuri va salva noua dumneavoastră adresă URL automat după ce terminați să o introduceți.

14.Numiți-vă fișierele de imagine cu înțelepciune

Acesta este un lucru pe care mulți proprietari de site-uri WordPress îl fac greșit. Numele fișierului dumneavoastră de imagine este important! Cu câteva dintre cele mai bune practici SEO aplicate corect, puteți vedea un impuls frumos atât pe SERP, cât și în Căutarea de imagini Google.

Unele guidelines includ:

  • Denumiți întotdeauna fișierele dumneavoastră de imagine cu cuvinte reale legate de conținutul dumneavoastră înainte de a le încărca pe WordPress. De exemplu, în loc de DC0000.JPG, denumiți imaginea wordpress-seo.JPG.
  • Includeți întotdeauna cratime între cuvintele din numele fișierului imagine. De exemplu, dacă ar fi să numiți un fișier wordpress_seo.JPG sau wordpressseo.JPG, Google nu va putea să-l citească. Google citește doar fișierele cu cratime care conțin cuvinte individuale, așa că veți dori să denumiți imaginea wordpress-seo.JPG.
  • Includeți cuvântul cheie de focalizare, dacă este cazul, cel puțin pentru imaginea dumneavoastră prezentată. Ne folosim întotdeauna cuvintele cheie focus în nume pentru imaginile prezentate în postările noastre de pe blog.

Acestea sunt reguli destul de ușor de implementat pentru încărcările de fișiere viitoare.

15.Cunoașteți diferența dintre link-urile Nofollow și Dofollow

Există două tipuri de link-uri de bază pe internet când vine vorba de WordPress SEO:

Link-uri Dofollow

În mod implicit, fiecare link creat în WordPress este un link dofollow. Google parcurge aceste tipuri de link-uri atunci când vă analizează site-ul. Acest lucru ajută la construirea autorității și afectează clasamentul dumneavoastră.

Este posibil să fi auzit oamenii spunând că ai nevoie de mai multe backlink-uri. Dacă da, aceștia se refereau probabil la legături dofollow de pe alte site-uri de înaltă autoritate.

Link-uri Nofollow

Link-urile Nofollow conțin atributul „rel” nofollow, așa cum se vede mai jos:

<a href=”https://siteuldumneavoastră.ro” rel=”nofollow”>my link</a>

Linkurile Nofollow spun crawler-urilor motorului de căutare să le ignore. Asta nu înseamnă că link-urile nofollow nu sunt importante. Încă pot genera trafic, chiar dacă nu trec autoritatea și nu influențează clasamentul dumneavoastră.

Construirea unui profil de backlink care include un raport bun între legăturile dumneavoastră dofollow și nofollow este cea mai bună strategie pentru SEO.

Așteptăm sugestii și păreri din partea dvs.

      Lasă un comentariu

      TopGazduire
      Login/Register access is temporary disabled