MxHost

Această companie este pe locul 2 în categoria Gazduire
9.8
Suport
Fiabilitate
Pret
Viteza
Facilitati

Platforma mxhost are 14 ani de experienta in domeniul gazduirii web, fiind una dintre platformele care da dovada de profesionalism.

VIZITEAZĂ SITE-UL.
Adaugă la favoriteAdaugat la favoriteRemoved from wishlist 0

Platforma mxhost are 14 ani de experienta in domeniul gazduirii web, fiind una dintre platformele care da dovada de professionalism.

Mxhost vine in intimpinarea clientilor cu o gama larga de servicii, care acopera nevoile celor mai multi dintre acestia, fie ca vorbim de site-uri personale, de prezenta online a companiilor mici si mari, sau chiar de magazinele online.

Ceea ce ne-a incantat la mxhost consta in optiunile extra pe care platforma le include in plan, si care altfel ar costa in plus, precum un domeniu .eu sau .ro gratuit, backup-ul zilnic, si un filtru SpamExpert, despre care suntem siguri ca va fi de folos.

Alte aspecte important de mentionat ar fi tehnologia LiteSpeed, despre care compania de gazduire sustine ca ar creste viteza de incarcare a site-ului de pana la 3 ori, dar si CloudLinux, care ofera stabilitate si siguranta. In ceea ce priveste panoul de control, mxhost pune la dispozitia clientilor clasicul cPanel, care furnizeaza acces la o gama semnificativa de functionalitati.

Mxhost garanteaza prin contract un Uptime de 99.9%. Uptime-ul este unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba despre un website, urmat de viteza de incarcare. In cazul in care sunteti nemultumit de actualul dumneavoastra furnizor de servicii de gazduire, mxhost vine cu o solutie, migrarea este gratuita, iar compania garanteaza Uptime fara intreruperi in timpul mutarii.

Mxhost are in oferta gazduire SSD, servere virtuale private, servere dedicate, colocare servere, si, mai nou, si servicii de gazduire WordPress si Magento.

Vom vorbi in primul rand despre planurile SSD.

Din pacate, planurile de baza, Personal si Business, nu includ certificatele SSL, acestea fiind incluse doar in planurile Plus si Gold, iar noi privim acest lucru drept un minus. Acelasi lucru este valabil si pentru IP-ul dedicat, care nu este inclus in planul Personal.

In ceea ce priveste pretul, nu am putea sa spunem ca sunt cei mai ieftini, insa nu sunt nici cei mai scumpi. Gazduirea SSD pleaca de la 3.49 de euro/luna.

Mxhost a introdus recent gazduirea WordPress si gazduirea Magento.

WordPress

Fiind un produs nou, reducerea pentru prima luna este spectaculoasa, insa doar atat. In momentul in care vei dori sa prelungesti contractul, pretul va creste de la 1 euro/luna pentru planul Silver, la 7.99 euro/luna.

Abonamentele din gama WordPress beneficiaza toate de SSL si instrumente SEO, pe deasupra, daca esti dispus sa pletesti in avans pen 6 luni pentru unul dintre planurile Gold sau Platinum, care vin si cu resurse dedicate, mxhost iti pune la dispozitie si sistemul de securitate SiteLock Prof.

Un alt produs introdus recent este gazduirea Cloud Magento. Aceasta este o solutie pentru magazinele online, incepand cu cele mici si medii, si terminand cu cele mai complexe, care au nevoie de o cantitate mare de resurse.

Serverele virtuale private

Un alt serviciu al mxhost este serverul virtual privat, sau VPS. Aici abonamentele incep de la 5 dolari, si includ de la 1GB de RAM Burst, 512 Mb de RAM garantati, un processor de 2.1 Ghz, si 25 GB de spatiu HDD. Aceste tipuri de abonamente nu includ prea multe extra-optiuni. Desi toate vin cu IP-uri dedicate si cu o interfata de administrare (cum altfel?), ele par cam saracacioase. Abonamentul de baza vine si cu 100 de Mbps uplink, iar celelalte cu 1 Gbps uplink.

Serverele dedicate

Am ajuns intr-un final la serverele dedicate. Aceasta nu este o optiune gandita pentru clientii mici, asa ca preturile sunt pe masura. Abonamentele incep de la 99 de euro/luna pentru un server Intel Xeon L5630 cu patru procesoare, 8Gb DDR2, si spatiu de stocare de 500 GB SATA, si ajung la 309 euro/luna pentru pachetele care include 2 servere.

Una peste alta, mxhost este o platforma care da dovada de professionalism, care propune o gama variata de servicii, si destul de multe optiuni extra. Compania incearca sa atraga toate tipurile de clienti, de la cei mai mici la cei mai mari, insa nu va imaginati ca sunt cei mai ieftini de pe piata.

Planuri gazduire

Gazduire Web

Nume planSpațiuTraficConfigurație HardwarePreț
Personal SSD10 GBnelimitatSSD3.49 €Vezi detalii
Business SSD30 GBnelimitatSSD6.49 €Vezi detalii
Plus SSD80 GBnelimitatSSD15.49 €Vezi detalii
Gold SSD120 GBnelimitatSSD21.49 €Vezi detalii

Nume planSpațiuConturi cPanelTraficConfigurație HardwarePreț
Basic Cloud15 GBnelimitatnelimitatSSD5.49 €Vezi detalii
Personal Cloud50 GBnelimitatnelimitatSSD14.49 €Vezi detalii
Business Cloud150 GBnelimitatnelimitatSSD29.49 €Vezi detalii
Power Cloud300 GBnelimitatnelimitatSSD54.49 €Vezi detalii

VPS SSD

Nume planRAMCPU CoreSpațiu VPSTrafficIPPreț
VPS SSD 11 GB2.1 Ghz20 GB (SSD)nelimitat110 €Vezi detalii
VPS SSD 22 GB2.1 Ghz30 GB (SSD)nelimitat120 €Vezi detalii
VPS SSD 34 GB2.1 Ghz40 GB (SSD)nelimitat240 €Vezi detalii
VPS SSD 46 GB2.1 Ghz60 GB (SSD)nelimitat460 €Vezi detalii
VPS SSD 58 GB2.1 Ghz80 GB (SSD)nelimitat580 €Vezi detalii

9.8Expert Score
Suport
9
Fiabilitate
10
Pret
10
Viteza
10
Facilitati
10

Review-uri utlizatori

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Adaugă un review

Nu există review-uri.

Fii primul care lasă un review pentru “MxHost”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TopGazduire
Login/Register access is temporary disabled